Wie zijn wij?

analyse, consultancy, uitvoering & ontwikkeling

Wij zijn gedreven specialisten met een focus op de toekomst. Een samenwerking tussen Systemen, Analyses en strategieën. Wij analyseren data met behulp van geavanceerde tools zoals Fuzzy matching en Artificial intelligence. Wij maken algoritmes voor automatische matching, communicatie en support tijdens en na de koop.
Wij zorgen voor een naadloze verbinding met bestaande systemen en vertalen de analyses direct in operationele strategieën. Hiervoor hebben wij multi-disciplinaire teams ontwikkeld waarbij ook Masterstudenten van de leerstoel eMarketing (ErasmusUniversiteit betrokken kunnen zijn. De projecten staan onder leiding van Prof Dr C.N.A. Molenaar. Alle specialisten hebben bewezen praktijkervaring, zijn pragmatisch en onafhankelijk.

Prof Dr Cor N.A. Molenaar

Buitengewoon Hoogleraar eMarketingRSM/ErasmusUniversiteit
Rotterdam

Cor doet onderzoek naar de veranderingen door de toepassing van nieuwe technologieën zoals internet, analysetechnieken, platformen en algortimes. Via research met studenten teams komt er inzicht in de veranderingen en disrupties die dit zal veroorzaken.

Via zijn boeken geeft Cor een visie op de toekomst zoals: het nieuwe winkelen (2009), het einde van Winkels (2011), De kracht van Platformstrategie (2017) en recentelijk het einde van concurrentie; zakendoen in de platformeconomie (2019). Daarnaast adviseert hij bedrijven van middelgroot tot groot over de veranderingen en de kansen van disrupties. Diverse boeken zijn ook in het buitenland uitgebracht.

Shivani Jaspal, MSc. Marketing Management

Eigenaresse Jaspal Consultancy

Shivani is een hardwerkende, leergierige en creatieve dame die met haar kennis over platformen, bedrijven helpt met het ontwikkelen van een platform concept. Daarbuiten is ze een kei in het analyseren van de bijkomende strategische vraagstukken.

Haar expertise ligt op het gebied van strategic management en marketing. 
Patricia Vorstenbos

Patricia is een duizendpoot op vele vlakken. Met haar commerciële en creatieve inborst weet zij klanten te verrassen en te verwonderen.
Haar aandacht ligt met name op de volgende gebieden:


  • PR en communicatie (verzorgen nieuwsbrieven, bijhouden social media, etc)
  • Webdesign
  • Onderhoud websites

Van deze taken kwijt zij zich ook binnen www.platformsupport.nl, waarbij zij ook verantwoordelijk is voor het gehele office management in de breedste zin des woords.